O nama

Program Renome radija pokrenut je 30.novembra 2007 godine.

Kao novi radio emitovali smo stare nezaboravne narodne pjesme kao i zavičajni melos. Kako se vreme mjenjalo, mjenjala se i muzička koncepcija, te smo slušaocima iznova nudili razne muzičke pravce i zadržali one koje su slušaoci odabrali.

Pored provjerene narodne i popularne muzike, na Renome radiju možete čuti i zavičajne pjesme, posebno iz Crne Gore, bivše Republike Srpske Krajine, Republike Srpske, Srbije, Makedonije...

Danas emitujemo pretežno popularnu muziku, uz neizostavne omiljene stare pjesme, koje su prikladne za svakodnevno slušanje, ali i posebne prilike.

Ukratko sve ono što naši ljudi u svijetu žele čuti na talasima Renome radija to se danas i emituje. Radio koji ima za cilj očuvanje i promociju prave i kvalitetne pjesme bila ona modernog ili zavičajnog melosa.

 

Renome PLUS

Nakon 9 godina rada Renome radio je pokrenuo još jedan kanal pod nazivom Renome radio PLUS, gdje slušaoci širom svijeta mogu slušati i uživati u posebno odabranim kompozicijama pop i rok muzike.

24h dnevno  odlicna je podrška slušaocima u javnim objektima, kancelarijama i mjestima gdje će muzika razbiti monotoniju svakog novog dana.

 

Zahvalnost na ukazanom povjerenju

Hvala Vam na ukazanom povjerenju svih ovih godina, a mi ćemo se u budućnosti truditi da zadovoljimo sve vaše zahtjeve i želje na oba kanala kako narodne i zavičajne tako i pop i rok muzike. 

S poštovanjem,

Tim Renome radija

Vrijeme